Contact

Over ons

Wij zijn Klarien Drenth en Stefanie Kaiser. Samen hebben we al heel wat mensen geholpen om meer vanuit hun kracht en minder vanuit stress te gaan leven.

Over ons

Bij ons staan lichtheid en speelsheid centraal. Middels deze kwaliteiten kun je op een laagdrempelige manier beter naar jezelf en het leven kijken. Om zo meer uit je hoofd te komen en in je lijf. Wij stemmen onze trainingen en coaching altijd af op de mensen die we zien in onze praktijk of daarbuiten.

Waar?

Wij richten ons op de provincies Groningen en Drenthe. Voor de retraites die wij bieden richten wij ons op alle provincies.

bedrijven en organisaties

Voor bedrijven en organisaties bieden wij Incompany trainingen en coaching. Daarbij richten wij ons op mensen die bewust kiezen om meer in hun kracht te komen, hun grenzen te kennen, energie willen behouden en meer willen leven in plaats van overleven. Wij zijn zelf ervaringsdeskundig en hebben van onze ervaringen ons vak gemaakt. Alle trainingen, retraites en coaching zijn gericht op Mindfulness, Compassie en Ontspanning.

Wij proberen te handelen vanuit vriendelijkheid en integriteit, dit zijn voor ons een belangrijke waarden. Wanneer jij je veilig voelt, ontstaat er openheid en ruimte om het leven en alle mogelijkheden die daarbij horen te benutten. Samen zorgen we voor de fundering naar een beter leven.

Stefanie werkt zo’n 12 jaar in de geestelijke gezondheidszorg. Ze werkt(e) als ambulant begeleider, teamleider & coach. Daarnaast volgde ze diverse studies en heeft ze naast haar eigen bedrijf, samen met Klarien het bedrijf Stay Mindful. Stefanie is ervaren in het verzorgen van Mindfulness & Compassie trainingen en Yoga. Naast haar vak als trainer is ze coach en mentor. Voor Stefanie is het leven één grote uitnodiging om naar binnen te keren. Om van daaruit ieder patroon, trauma, programma te helen. Zodat er alleen maar liefde is wat overblijft. Ze  herinnerd zichzelf graag aan mildheid en speelsheid. Stefanie staat ingeschreven bij de VMBN- categorie 1 trainers en in het register A & B voor Compassietrainers.

Klarien heeft een achtergrond van 18 jaar in het zorgleven als psychiatrische verpleegkundige, teamleider/manager, projectleider en troubleshooter. In die tijd kwam ze in aanraking met de kracht van Mindfulness. Ze ervaarde hoe Mindfulness haar hielp om met stress om te gaan, maar ook op een manier te gaan leven die haar gelukkig maakt. Geënthousiasmeerd door de kracht van Mindfulness besloot ze hier haar werk van te maken.
Klarien heeft diverse opleidingen gedaan en staat ze ingeschreven bij de VMBN-categorie 1. Daarnaast is Klarien coach/mentor, teamtrainer en geeft ze cognitieve therapie gebaseerd op Mindfulness.

VMBN & VVM geregistreerd

Contact

Persoonlijk advies over de mindfulness trainingen?

We kunnen vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen. Dan kijken we of het klikt en wat mindfulness voor jou kan betekenen. Neem daarom contact op via het formulier, dan mailen we jou binnen een paar werkdagen voor een belafspraak.

Je zit nergens aan vast.

Liever direct contact? Bel ons dan op:
+31624739034 / +31654785986
of mail naar:
info@staymindful.nl