Welkom bij onze retraites

Stilte retraites

met meditatie & yoga & compassie

Moet je er echt even tussenuit?

Omdat je hoofd overloopt? Omdat je je opjaagt en uitgeput voelt en je lichaam begint te protesteren? Omdat je altijd bezig bent met anderen en niet aan jezelf toekomt? Omdat je op een kruispunt van je leven staat en niet goed weet hoe en waar te beginnen

retraite interieur
retraite slaapkamer met bed

Verlang je naar een onbezorgd leven?

Wil je af van alle stress en weer genieten van het leven en tevreden zijn met wie je bent en wat je hebt? Wil je de dingen doen die jou echt voldoening geven in plaats van dat je alleen maar aan het hollen en organiseren bent?

Dan zijn onze weekend stilte retraites misschien wel wat voor jou. Wij organiseren deze retraites op de prachtigste plekken in Noord Groningen ‘The land of Now’ en op Terschelling.

Een weekend lang geen enkele beslissing nemen

Niets zal je doen denken aan je verplichtingen en verantwoordelijkheden thuis.

Samen met de dagelijkse yoga- compassie oefeningen, stilte meditatie én duurzame en vegetarische maaltijden, zijn dit de beste ingrediënten om alle mentale en fysieke ballast van je af te laten glijden en weer te weten wat voor jou belangrijk is in het leven.

Je krijgt waardevolle inzichten en praktische handvatten waarmee je eenmaal thuis die dingen kunt gaat doen die jou blij maken. Zodat je gezond en gelukkig gaat leven. Zonder (onnodige) stress.

Deelnemers noemen het vaak levensveranderende ervaringen.

"Op deze prachtige locatie is het zo fijn om even tot rust te komen en tijd te maken alleen maar voor mijzelf. Zo stil, zo ruimtelijk, zo'n grote yoga ruimte, ontzettend lekker eten en een heerlijke hotelkamer voor mijzelf. Echt een aanrader!"

— J. van der Haan

Kom tot rust

Direct aanmelden via het aanmeldformulier

Aanmelden

Stilte retraite 16 t/m 18 juli 2021 Thema; LICHTHEIDVOL

In stilte naar binnen keren en met energie naar buiten treden. De lichtheid ervaren van het NU en daarmee mogen oefenen. Los van programmeringen, patronen en gedachten.
Op een prachtige stilte plek ‘The land of Now’ in Siddeburen beoefen je Mindfulness/ Yoga en compassie in stilte.

Meer Info

Stilte retraite Terschelling 26, 27, 28 november 2021. Thema; ENERGIE

Heerlijk in stilte lopen op het strand, alles laten bezinken en even tijd voor jezelf. Het ervaren van acceptatie om zo meer te kunnen stromen en minder strijd te ervaren. Tijdens deze stilte retraite staan Mindfulness/ yoga en compassie centraal waarbij niets moet en alles kan. Er wordt een prachtig programma aangeboden.

Meer Info

Stilte retraite 17, 18 & 19 december 2021 Thema; TIJD VOOR JEZELF

Op een prachtige stilte plek ‘The land of Now’ in Siddeburen (een dorp in provincie Groningen) beoefen we  Mindfulness , Yoga en compassie in stilte. Er is genoeg tijd voor jou.

Meer Info

Stilte retraite datum volgt in Lochem. Thema; ACCEPTATIEVOL

Tijd en ruimte om te oefenen met in het nu zijn. I.p.v. de beweging naar buiten, er is ruimte voor beweging in jou.
Heerlijk in de natuur zijn. Yoga, meditatie en compassie samen ervaren. Tijdens deze stilte retraite staan Mindfulness/ yoga en compassie centraal waardoor energie kan stromen en je hierin beter kunt waarnemen.

Meer Info Volgt

Direct aanmelden voor een stilte retraite weekend

Je kunt onderstaand aanmeldformulier invullen.
Maar je kunt dit ook later doen en gewoon even een mailtje sturen, via deze link Aanmelden retraite

    Ik geef me op voor bovengenoemde retraite. Ik weet dat als ik bepaalde oefeningen (om welke reden dan ook) niet kan of wil doen, ik op geen enkele wijze verplicht ben deze oefeningen te doen. Ik weet ook dat ik de trainsters niet verantwoordelijk kan stellen.
    Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst van de aanmeldingsformulieren. Na het ontvangen hiervan sturen we u een factuur. Deelname is definitief als het factuurbedrag is overgemaakt.
    Bij carona overmacht, annuleren wij de retraite schriftelijk en storten we het betaalde geld terug.
    Bij vroegtijdig annuleren van uw kant wordt zes weken voor aanvang 50 % en twee weken voor aanvang 80% van het deelnametarief in rekening gebracht.